Asuminen Savonlinnassa

Savonlinna on noin 28 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savon maakunnassa.

Kaupungin kotisivuilta löydät hyödyllistä tietoa. Kaupungissa sijaitsee sekä Mikkelin Ammattikorkeakoulun että Itä-Suomen Yliopiston kampukset.Koulutuksen toisella asteella Savonlinnassa Taidelukion tärkeimpänä yhteistyökumppanina toimii Lyseon lukio. Lisäksi Savonlinnan Aikuislukio tarjoaa kaupungissa lukiopalveluita. Itä-Savon Koulutuskuntayhtymä järjestää Savonlinnan Ammatti-ja aikuisopistossa toisen asteen ammatillista koulutusta.

Savonlinnan Opiskelija-asunnot Oy tarjoaa edullista opiskelija-asumista Savonlinnassa. SAO Oy:llä on opiskelija-asuntoja 22 kohteessa. Asuntopaikkoja on yhteensä 1181. Taidelukiolaiselle on osoitettu asuntopaikka läheltä oppilaitosta johtuen siitä, että oppilaitoksen opetus- ja harjoitustilat ovat käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kuluvan lukuvuoden aikana opiskelijoistamme SAO:n asiakkaita on yhteensä 120.

Savonlinnassa on myös hyvin tarjolla huoneistoja yksityiseltä sektorilta.