Comeniusmatka 2010

Unta ja unelmaa – neljän eurooppalaisen koulun musikaali

 

Unta ja unelmaa oli lukuvuoden 2009-2010 suuri produktio, jossa on mukana noin 70 Taidelukion opiskelijaa. Musikaali oli Comenius-projekti yhdessä Saksan Fürstenaun yhtenäiskoulun, Puolan Garwolinin lukion ja Turkin Canakkalen taidelukion kanssa. Taikkarin esityksessä olivat mukana vierailevat ryhmät näistä ystävyyskouluista.

Savonlinnan Taidelukion version sävellys ja laulujen sanoitus on taikkarin opiskelijoiden, esityskieli suomi. Ohjaus, koreografia ja käsikirjoitus yhteisen kehyskertomuksen pohjalta Kira Boesen-Muhonen.

 

9.5. Eurooppapäivän konsertti Savonlinnasalissa, yhteistyökumppanina Ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus

9.5. Unta ja Unelmaa, Nightmares and Dreams-musikaalin ensi-ilta Savonlinnasalissa, esitystä seuraamassa 679 katselijaa

Haluan tulla tähdeksi. Säv. Sara Kari, san. Saaramaria Turtiainen. Tallennettu Unta ja Unelmaa musikaalin ensi-illasta 9.5.2010 Savonlinnasalin lavalta.

Taivas on sininen ja valkoinen: trad., sov. Jesse Ojajärvi. UNTA JA UNELMAA musikaalin ensi-illasta 9.5.2010 Savonlinnasalin lavalta.

Unta ja Unelmaa-musikaalin loppukohtaus. Beethovenin Oodi ilolle, sov. Teemu Eerola. Savonlinnasalin lavalla ensi-illassa 9. 5. 2010.

10.5. Unta ja Unelmaa, Nightmares and dreams- musikaalin koululaisesitykset Savonlinnasalissa, esityksiä seuraamassa yhteensä noin 1150 Mertalan koulun, Pihlajaveden koulun, Savonlinnan Normaalikoulun, Talvisalon yläkoulun ja Savonrannan koulun oppilasta sekä Lyseon ja Taidelukion opiskelijaa

10. – 15.6. Comenius – esiintymismatka Turkin Canakkaleen, mukana 23 opiskelijaa ja neljä opettajaa

15. – 25.6. Comenius – esiintymismatka Puolan Garwoliniin ja Saksan Fürstenauhun, mukana 27 opiskelijaa ja kuusi opettajaa